Ayurvedisk Matlagningskurs

Tycker du om laga mat? Är du nyfiken på kost och ayurvedisk matlagning?

-Då är det här utbildningen för dig!
Rasayana håller en ayurvedisk matlagningskurs på 30 tim. under våren 2022. Kursen riktar sig till alla som är intresserad av att äta hälsosamt, klimatsmart och näringsriktigt. Maten vi äter spelar en avgörande roll för vårt välbefinnande.

Kursledare är Ingrid Burchertova

Ingrid är ayurvedisk näringsspecialist och livsstilscoach. Hon tog examen i Rasayanas Ayurvedaskola i Stockholm under ledning av Dr Sangeeta Balaprakash (BAMS), grundare av Rasayana Clinic och utbildnings-institutet i Stockholm. Efter studier i Stockholm reste Ingrid till Kerala, där hon fortsatte att studera ayurveda med fokus på kost och matlagning. Hon lagade en balanserad kost dagligen, för alla doshor, årstider och obalanser. Matlagning är Ingrids största passion och ger idag individuella konsultationer om ayurvedisk kost- och livsstil samt weekend retreater.

Innehåll

Utbildningen kommer att lära dig hur man lagar enkla, näringsrika, allsidiga, hälsosamma vegetariska måltider enligt ayurvediska principer och anpassa den till en modern och västerländsk livsstil. Den kommer att lära dig hur man kan dämpa suget för ohälsosam mat, hur man lagar en balanserad måltid för hela familjen och hur man använder kryddorna. Du kommer också att lära dig konsten att krydda och förbereda egna kryddblandningar, hur man anpassar en måltidsplan enligt konstitutionen, säsong och individuella behov. Utbildningen kommer också att lära dig hur din matsmältning fungerar, matsmältningselden/processen (AGNI) och om AMA (toxiner). Du kommer även att lära dig hur man läser tungan för att förstå ditt nuvarande hälsotillstånd

Aktuella datum för nästa kursomgång i Stockholm
Kursstart Våren 2022
Block 1, Jan 30, 2022
Block 2, Feb 20, 2022
Block 3, Mar 27, 2022
Block 4, May 1, 2022
Block 5, May 29, 2022
Block 6, Jun 19, 2022

Pris
9500 kr, varav 2500 kr i anmälningsavgift som sedan dras av totalbeloppet
Anmälan görs till info@rasayana.se

Och anmälningsavgiften ska betalas senast den 30 Nov 2021