Healing

Healing

Healing är en mycket avslappnande behandling, som löser upp spänningar i din kropp och ger dig ny livsenergi. Den sänker stressnivån, renar ditt system från gifter, löser upp blockeringar både mentalt och fysiskt. Energin lindrar smärta, stärker upp immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Den skapar harmoni och balans och strömmar till den del av dig som behöver den just nu.

När du kommer till en healing-session får du välja mellan att ligga på en skön massagebänk eller sitta på en stol. All healing görs med kläderna på. Om du vill stoppar healer om dig med en filt. Du kan ha lugnande musik på eller ha det tyst i rummet under sessionen.
Medans du kopplar av går healer runt dig och för sina händer en bit ovanför dig i olika positioner.

Healer börjar behandlingen med att hålla sina händer på dina axlar en stund så energin kommer igång. Det kan också göras utan beröring om du så önskar.

Behandlingen pågår ca 25-30 min.

Efter en healing känner man sig ofta avslappnad och lugn och tiden som kommer efter, mer full av energi.

Mediala budskap

En sittning eller reading är ett samtal där mediala vägledaren förmedlar budskap till dig. Det sker med hjälp från andevärlden. Mediala vägledaren är en kanal för kontakt och information från nära och kära som ej längre är med oss här i det jordiska livet. Guider ger oss budskap som kan vara till hjälp och stöd för dig här och nu.

En sittning går till så att vägledaren först tar emot information och budskap ” från andra sidan” till dig. Sedan kan du ställa dina frågor. Du kan också välja att förbereda dem innan du kommer hit. Andevärlden kommer till dig med råd, tröst och kärlek. Mediala vägledaren är en länk mellan dig och andevärlden och kan inte påverka vilka andar som vill träffa dig just där. Det bestämmer andevärlden.