Vår Behandlings team

Manoj Krishnan Nair, Ayurvedisk terapeut

Manoj är hos oss på Rasayana var tredje lördag och ger olika avyrvediska behandlingar. Manoj är född och uppvuxen i Kerala i södra Indien. Redan tidigt i livet bestämde sig Manoj för att arbeta med ayurveda, inspirerad av sin morfar som besatt djup kunskap om olika typer av örter, oljor och matlagning. Förutom de kunskaper som Manoj förvärvat naturligt av sin familj är han utbildad inom ayurveda vid Jayabharath Institute of Panchakarma i Trivandrum.(Herbal Health Care with Panchakarma Therapy samt på Chavutti Thirummal av Kalari gurukal).

Manoj har många års praktisk erfarenhet efter att ha jobbat på en ayurvedisk klinik ”Arya Ayurvedic Centre” i Kovalam, Kerala, där de flesta klienterna var europeiska. Under dessa år arbetade Manoj i nära samarbete med en ayurvedisk läkare och diskuterade ofta olika behandlingsmetoder. Manoj har lång erfarenhet inom många typer av ayurvediska behandlingar, bl a Panchakarma (reningsbehandling som består av en speciell kombination av massage, bad- och uttrensnings-metoder), Shirodhara, Abyanga och Kalari Chikilsa.
Tel: 073 903 42 18
Mail: emailto:manoj@indianhealth.se

Anna Lindqvist, Certififerad massör & klassisk akupunktör

Anna är en finlandsvensk akupunktör och massör som alltid har varit intresserad av hälsa, friskvård och alternativa behandlingsmetoder.
Redan som 19 åring började Anna studera Klassisk kinesisk akupunktur på

International School ofAcupuncture i Esbo, Finland år 2004. Efter 3,5 år var hon färdig akupunktör och har praktiserat sedan dess.

2008 flyttade hon till Sverige och gick då en utbildning i Finsk klassisk massage på Europeiska Massage Akademin EUMA. Sedan dess har hon varit verksam som både massör och akupunktör.

Under årens lopp har hon vidareutbildat sig och gått kurser i bl.a. Bindvävsmassage, idrottsmassage, Wu Yun Liu Qi (5 Phases, 6 Qi) mm.

Tel: 070-6030958
Mail: anna@rasayana.se

Hos Anna kan du boka: Akupunktur, Finsk Klassisk Massage, Bindvävsmassage, Svensk Klassisk massage, Taktilmassage, Massage på gravidbädd
Anna är medlem i Smarf – Svenska Massage Akademins riksförbund.

Inez Ståhlberg, Zonterapeut

Inez erbjuder zonterapi och bioenergiterapi. Hon arbetar måndags eftermiddagar.
Tel: 073-669 75 82
Mail: inez@lewakroppsterapi.se

Jaana Sundqvist, Certifierat Medium och healer

Jaana ger healing och förmedlar mediala budskap från andevärlden. Certifierat medium med utbildning på Academy for Inner Potential under 2,5 år. Lärare Vendela Cederholm, TV-medium från ”Det okända”, Lottie Wallin och Linda Liljeholt på Akademin.
Har lång erfarenhet av arbete med människor och då speciellt föräldrar/barn.
Jaana har gått healerutbildning hos Healer Christoffer Olsson på Academy for Inner Potential i Stockholm.

Tel: 072-3111 302
Mail: jaanashealing@gmail.com

Matilda Mossenberg

Osteopat D.O
Matilda är osteopat, ayurvedisk hälsokonsult och peer supporter i barnabärande och EC.

2019 (jan-dec) Ayurvedautbildning hos Rasayana
2018 utb peer supporter i barnabärande & elimination communication hos Nära Bebis
2015-2019 drev kliniken LEWA kroppsterapi
2009-2014 Stockholm College of Osteopathic medicine
2003-2006 200h Massageutbildning (Friskvård, Bäckadalskolan)

Matilda är medlem i Svenska Osteopatförbundet vilket innebär att hon har behandlings- och ansvarsförsäkring, går på regelbundna fortbildningar samt har en godkänd utbildning.

Tel: 073-5961649
www.matildamossenberg.se
Mail: info@matildamossenberg.se