Vår Behandlings team

Manoj Krishnan Nair, Ayurvedisk terapeut

Manoj är hos oss på Rasayana var tredje lördag och ger olika avyrvediska behandlingar. Manoj är född och uppvuxen i Kerala i södra Indien. Redan tidigt i livet bestämde sig Manoj för att arbeta med ayurveda, inspirerad av sin morfar som besatt djup kunskap om olika typer av örter, oljor och matlagning. Förutom de kunskaper som Manoj förvärvat naturligt av sin familj är han utbildad inom ayurveda vid Jayabharath Institute of Panchakarma i Trivandrum.(Herbal Health Care with Panchakarma Therapy samt på Chavutti Thirummal av Kalari gurukal).

Manoj har många års praktisk erfarenhet efter att ha jobbat på en ayurvedisk klinik ”Arya Ayurvedic Centre” i Kovalam, Kerala, där de flesta klienterna var europeiska. Under dessa år arbetade Manoj i nära samarbete med en ayurvedisk läkare och diskuterade ofta olika behandlingsmetoder. Manoj har lång erfarenhet inom många typer av ayurvediska behandlingar, bl a Panchakarma (reningsbehandling som består av en speciell kombination av massage, bad- och uttrensnings-metoder), Shirodhara, Abyanga och Kalari Chikilsa.
Tel: 073 903 42 18
Mail: emailto:manoj@indianhealth.se

Anna Lindqvist, Certififerad massör & klassisk akupunktör

Anna är en finlandsvensk akupunktör och massör som alltid har varit intresserad av hälsa, friskvård och alternativa behandlingsmetoder.
Redan som 19 åring började Anna studera Klassisk kinesisk akupunktur på

International School ofAcupuncture i Esbo, Finland år 2004. Efter 3,5 år var hon färdig akupunktör och har praktiserat sedan dess.

2008 flyttade hon till Sverige och gick då en utbildning i Finsk klassisk massage på Europeiska Massage Akademin EUMA. Sedan dess har hon varit verksam som både massör och akupunktör.

Under årens lopp har hon vidareutbildat sig och gått kurser i bl.a. Bindvävsmassage, idrottsmassage, Wu Yun Liu Qi (5 Phases, 6 Qi) mm.

Tel: 070-6030958
Mail: anna@rasayana.se

Hos Anna kan du boka: Akupunktur, Finsk Klassisk Massage, Bindvävsmassage, Svensk Klassisk massage, Taktilmassage, Massage på gravidbädd
Anna är medlem i Smarf – Svenska Massage Akademins riksförbund.

Jaana Sundqvist, Certifierat Medium och healer

Jaana ger healing och förmedlar mediala budskap från andevärlden. Certifierat medium med utbildning på Academy for Inner Potential under 2,5 år. Lärare Vendela Cederholm, TV-medium från ”Det okända”, Lottie Wallin och Linda Liljeholt på Akademin.
Har lång erfarenhet av arbete med människor och då speciellt föräldrar/barn.
Jaana har gått healerutbildning hos Healer Christoffer Olsson på Academy for Inner Potential i Stockholm.

Tel: 072-3111 302
Mail: jaanashealing@gmail.com

Matilda Mossenberg

Osteopat D.O
Matilda är osteopat, ayurvedisk hälsokonsult och peer supporter i barnabärande och EC.

2019 (jan-dec) Ayurvedautbildning hos Rasayana
2018 utb peer supporter i barnabärande & elimination communication hos Nära Bebis
2015-2019 drev kliniken LEWA kroppsterapi
2009-2014 Stockholm College of Osteopathic medicine
2003-2006 200h Massageutbildning (Friskvård, Bäckadalskolan)

Matilda är medlem i Svenska Osteopatförbundet vilket innebär att hon har behandlings- och ansvarsförsäkring, går på regelbundna fortbildningar samt har en godkänd utbildning.

Tel: 073-5961649
www.matildamossenberg.se
Mail: info@matildamossenberg.se

Jeanette Ängehult, Ayurvedisk terapeut,

Jeanette har alltid haft ett stort intresse för hälsa och människor. Jeanette är hos Rasayana Wellness två dagar i veckan och ger olika Ayurvediska behandlingar. Jeanette kom i kontakt med Ayurveda 2015 när hon utbildade sig till Viryayogalärare vid Nordiska Yogainstitutet. Vid det första mötet med den indiska läkekonsten så fastnade hon direkt för den holistiska helhetssynen som Ayurveda har. Hon utbildade sig kort efter till certifierad Ayurvedisk livsstilskonsult hos Dr Sangeeta på Rasayana Wellness och till Ayurvedisk massageterapeut och panchakarma-terapeut hos Skandinaviska Ayurveda akademin. Jeanette har även fördjupat sina kunskaper i Ayurveda både teoretiskt och praktiskt i Indien vid Kerala Ayurveda Academy i Aluva samt hos Axelsons Institute i Stockholm. Jeanette är ansluten till kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Annsofi Uhlin, Ayurvedisk Terapeut

Annsofi har sedan unga år varit intresserad av förhållandet mellan kropp, själ och ande och fastnade för Ayurvedans helhetssyn, när hon kom i kontakt med det holistiska läkesystemet under vistelser i Indien på 90-talet. Efter några kortare kurser under åren, utbildade hon sig till Certifierad Ayurvedisk hälsorådgivare 2015 och Ayurvedisk massageterapeut 2017, hos Skandinaviska Ayurveda-Akedemin. Där arbetar hon sedan 2019 som Panchakarma-terapeut. 

Meditation och yoga har sedan 90-talet varit en viktig del i hennes liv och Annsofi har under åren  samlat på sig en stor erfarenhet inom personlig och andlig utveckling, via olika kurser och retreats i Sverige och utomlands. Hon jobbar som meditationsledare och med att stödja människor i deras andliga utveckling samt håller olika workshops inom Ayurveda och medveten närvaro.

Annsofi är ansluten till Kroppsteraputernas yrkesförbund och hon finns hos Rasayana på fredagar.

 Tel: 070-7235823

Mail: info@diwaliayurveda.se