Monika Sundström Hansson
Min första kontakt med yoga och Ayurveda fick jag under 1990-talet.
Jag gick min utbildning till Livsyogalärare för Tomas Frankell på Deva Stockholm. I utbildningen förmedlades även Ayurveda som en viktig del. Detta fick med sig att jag ville förkovra mig inom Ayurveda och söka efter mer kunskap. För mig är Ayurvedisk livsstil en viktig del då man yogar och i Ayurveda använder man sig av yoga som en del av att bibehålla sin hälsa. För mig är yoga och Ayurveda ett sätt att leva. De hör ihop med varandra.

Jag är utbildad Ayurvedisk livsstilskonsult för Dr Sangeeta Balaprakash i Sverige. Jag har studerat och praktiserat vid Kerala Ayurveda Academy och Kerala Ayurveda Hospital, Kerala, Indien.
Sedan 2002 har jag haft mitt yogaföretag och undervisat i livsyoga och meditation sedan dess.
Idag erbjuder jag även konsultationer i Ayurveda.Kontakta mig: monika@sundstromhansson.se, 0708-24 12 53. Instagram: mshyogastudio

 

Sari Kinnunen
Våra val skapar vår verklighet, både den inre och den yttre. Valen styr måendet och hälsan. Det tog mig många år att förstå det, på riktigt. Det var inte först när jag själv blev utarmad på kraft, när min rygg värkte dygnet runt och mitt sinne var sönderstressat som jag visste att mina val måste förändras. Jag kom i kontakt med Yogan och Ayurvedan och Sommaren 2016 tog jag ett beslut att ”hoppa ” av ekorrhjulet och följa min inre röst – Jag startade Prithvi Ayurveda & Yoga. Visionen är att dela med mig av den helande och holistiska kunskapen och läran inom ayurvedan och yogan. Därigenom kunna vägleda människor till de verktyg och den kunskap de behöver för kunna ta makten och kontrollen över sitt eget välbefinnande, finna en balans och ro i livet och i sig själva.

Jag är utbildad Ayurvedisk livsstilskonsult för Dr Sangeeta Balaprakash i Sverige. Jag har studerat och praktiserat vid Kerala Ayurveda Academy och Kerala Ayurveda Hospital, Kerala, Indien. Jag har flera års erfarenhet och studier inom yoga, meditation och pranayama. Genom Prithvi Ayurveda & Yoga erbjuder jag konsultationer, föreläsningar, workshops inom ayurveda, yoga och meditation.Kontakta mig: ayurveda.sari@gmail.com, +46 737 07 80 36


Marie-skog-1500
Marie Androv
Efter att nästan ha stressat bort lusten till livet följde jag min dröm och grundade Själ i kropp. Min vision med Själ i kropp är att hjälpa människor att återfinna själen och glädjen i vardagen genom att lyssna på kroppen och hitta tillbaka till självläkning.

Jag är utbildad Ayurvedisk livsstilskonsult för Dr Sangeeta Balaprakash med praktik vid Kerala Ayurveda Hospital, Kerala, Indien. Som MIMY – Mindfulness och Mediyoga – instruktör och snart diplomerad MediYoga terapeut vid IMY, Institutet för Medicinsk Yoga, kommer jag leda klasser i ”MIMY för en vardag i balans” på IMY från hösten 2014. Vid IMY erbjuder jag även privatsessioner i MediYoga och ayurvedakonsultationer.

Kontakta mig: marie@sjalikropp.se, 0709-72 13 62

Läs mer på  www.sjalikropp.se